11.4.08

Paluu Säijän lenkille

Kaukomatkan jälkeen on tullut paluu Säijän lenkeille. Sunnuntaina 6.4. menomatka sujui vallan joutuisasti pienessä myötätuulessa, mutta paluumatkalla täytyikin turvautua autokyytiin - takarengas puhkesi! Sattui vielä niin, että matkapuhelimen akku hyytyi täysin menomatkan lokittamiseen, eikä ollut vararengasta ja työkaluja mukana... eli kerralla kantapään kautta pitää tämäkin asia sitten oppia. Vaikka onhan periaatteessa tiedossa, että varaudu tällaiseen, ja Murphyn lain mukaanhan näissä mennään eli juuri silloin se rengas puhkeaa kun ei ole varavälineitä mukana eikä kännykkä toimi. Aiemmin, kun oli karttalaukku mukana, oli siellä työkalut ja vararengas sekä eväät. Onneksi satuin tapaamaan koiraa ulkoiluttavan rouvan, joka ystävällisesti antoi lainta matkapuhelintaan, jotta sain soitettua vaimolle. Renkaan puhkeaminen ei niinkään harmittanut kuin se, että olin vielä vallan hyvässä vireessä, ja odotin paluumatkankin sujuvan mukavaa vauhtia...


Tuo 6.4. menomatka eli 22,6 km sujui keskinopeudella 27,8 km/h. Huippunopeus jäi vähän arvoitukseksi, kun otin Sports Trackeriin pohjaksi reitin, ja kun aloituspiste ei ollutkaan ilmeisesti ihan sama kuin aiemmin, lähtönopeus oli jotain 500 km/h... eikä perinteistä mittaria ollut mukana lainkaan. Matkan aikana keskisyke 143 ja kaloreita kului 522 kcal.

Torstaina 10.4. kaikki kuitenkin toimi taas ja sain tehtyä kokonaisen lenkin. Tahti oli huomattavasti rauhallisempi, menomatkan keskinopeus 22,3 km/h ja paluumatkan 21,9 km/h. Koko matkan keskisyke 141, jossain nousussa piikki 171 ja kaloreita paloi 1 074 kcal. Poljento osui kohtuu hyvin aerobiselle alueelle:

Ei kommentteja: