7.4.08

Eksoottisempaa pyöräilyä: Vang Vieng, Laos

Kävin viikon pikamatkalla Thaimaassa ja Laosissa, 25.3. - 1.4.2008. Laosissa matka suuntautui pääkaupunki Vientianen kautta Vang Viengiin, jossa oli mahdollisuus maastopyöräillä! Ehdottomasti matkan hienoin paikka. Harmi vain, että vietin siellä vain yhden yön - tekemistä ja näkemistä olisi ollut pelkästään Vang Viengissä viikoksi. Alue on travellereiden suosiossa (ks. Madventures), ja pyöräilyn lisäksi voi harrastaa tuubeilua, melontaa kajakilla, kiipeilyä ja luolaseikkailuja.

Pyöräilyni Vang Viengissä jakaantui kahteen osaan: saapumispäivän illan pyöräilyyn kylällä ja lähimaastossa sekä seuraavan aamupäivän pyöräilyyn joen toisella puolella sokeritoppavuorten välissä. Matkapuhelin ja GPS olivat mukana Sports Trackeria ajatellen, mutta pahimmoilleen päämatka eli aamupäiväpyöräily luolaepisodeineen jäi jostain syystä tallentumatta laitteeseen! No, onneksi kamera sentään toimi...

Lauantai 29.3.


Näkymä kylältä.


Polkupyörä pesussa?


Maalaisasutus.


Auringonlasku.


Polku pellolta kylälle päin.


Maisemia.

Enemmän lauantai-iltapäivän kuvia Sportstrackerissä; kylältä ja pelloilta.

Sunnuntai 30.3.

Aamupäivällä sää tuntui mukavalta, ei ollut vielä tukalan kuuma. Lämpötila tosin nousi keskipäivää kohti, ja veikkaisin lämmön nousseen jonnekin 35 asteen tuntumaan. Vesipullolle oli käyttöä!


Karjaa tiellä


Ketju paikoilleen


Polku jonnekin


Viidakkopolulla


Taukopaikka


Luolalta poispäin


Viidakkopolku I


Viidakkopolku II

Seuraavalla kerralla aikaa täytyy varata enemmän - ja tarkistaa, että laitteet toimivat, jotta reitit saa talteen ;)

Ei kommentteja: