24.7.08

Säijän kierros

Hoksasin, etten ollut tähän mennessä ajanut Säijästä Pirkkalan lentokentälle johtavaa tietä. Asiahan piti korjata tutustumiskierroksella! Vauhti oli palautteleva keskiviikon maastolenkin jäljiltä: keskisyke 127 ja 46 km matka keskinopeudella 27 km/h.


Säijän kioskilta Säijärventietä pohjoiseen


Olin kuvauksen suhteen turhankin hätäinen - parempiakin maisemia oli tuon kuvan ottamisen jälkeen, sillä heti kohta alkoi mukava mutkatie... No, onpahan uutta kuvattavaa seuraavalle kerralle!

Loppumatkan "äksönipläjäys": Lähempänä lentokenttää tiellä oli varalaskupaikka. Ohitseni ajoi moottoripyörä, joka pysähtyi vähän matkan päähän eteeni, ja kuljettaja sekä kyytiläinen nousivat pyörän selästä ja ryhtyivät virittelemään digikameraa kuvausvalmiiksi. Hetken kuluttua hoksasin miksi: korkeataajuinen moottorin ääni lähestyi takaani nopeasti, ja pian hyvinkin 100 db ja 200 km/h ylittävällä suhahduksella ohitseni vilahti toinen moottoripyörä - ja sitten vielä kolmaskin. Molemmissa kyytiläiset... no, kyllähän leveä ja parin kilometrin mittainen rauhallinen varalaskeutumispaikka on parempi vauhtikokeiluihin kuin esimerkiksi moottoritie.

Ei kommentteja: