21.6.08

Juhannusajelut maastossa

Vaihtoehtoinen juhannuksenviettotapa? Ehkäpä, ensimmäinen ainakin minulla - mutta ei todennäköisesti suinkaan viimeinen! Matka suuntautui lomille Kainuuseen, ja auton katolle tottakai molemmat pyörät mukaan loma-ajeluita ajatellen. Juhannuspäivänä 21.6. liityin Jasun ja Jounin seuraan Vuokatin maastolenkille. Lenkki ei ollut pituudeltaan huimaava, mutta korkeuseroa oli sitten sitäkin enemmän... Ja lenkin aloituspätkä tietysti profiilimerkinnältään mustaa ja punaista latupohjaa, jossa sai jalat hapoille heti alkumetreillä.

Kaiken lisäksi satoi vettä. Tarkalleen ottaen Ristijärveltä lähdettäessä paistoi aurinko, mutta vesisade alkoi saavuttaessa Vuokattiin. Lenkin loppuvaiheilla hieman ennen huipulle saapumista sade kuitenkin lakkasi, ja aurinko antoi mahdollisuuden muutaman valokuvan ottoon.


Huipulla! Vasemmalta Jasu, minä, Jouni.



Maisemia. Tummat sadepilvet ja kohoavat kosteusvanat näkyvät hyvin.



Märkää...


Lenkillä mittaa 11,1 km, aikaa kului pyörän päällä 1h 3 min josta keskinopeudeksi noin 10 km/h. Huippunopeus 51 km/h tallentui laskettaessa alas laskettelurinnettä. Keskisyke 133, huiput 182 (monessa nousussa yli 170), 695 kcal. Sykkeet olivat viidenneksen yli aerobisen, kolmanneksen aerobisella ja puolet alle aerobisen tason kokonaissuoritusajasta. Pojilla oli kovempi kunto, nöösin täytyi antautua nousuissa... Kiitokset matkaseurasta molemmille :D

Ei kommentteja: