14.3.08

Puhelin takaisin & Lenkit ilman Sports Trackeria

Onpas tuntunut melkein alastomalta pyöräilyltä, kun ei ole voinut lokittaa ajoja! Niin sitä nopeasti tottuu käyttämään uusia zydeemejä. Eilen tosin sain takuuhuollosta puhelimen takaisin. Itse asiassa sain uuden vastaavan puhelimen tilalle. Ikävä puoli hommassa oli, että en ollut tehnyt varmuustallennusta puhelimen tiedoista - siinä meni kerralla toista sataa yhteystietoa bittiavaruuteen... Eli jos et ole tehnyt puhelimestasi backupia, tee se nyt! Koskaan ei tiedä, milloin puhelin menee sekaisin...

Sports Trackerin data olin kuitenkin tallentanut erilliselle muistikortille, ja asennettuani Sports Trackerin puhelimeen, siellä näkyi olevan koko ajohistoria tallessa. Loistavaa, helpotti kummasti!

Tässä välissä ehdin käydä ajamassa kaksi tynkälenkkiä eli vain kääntymässä Säijän vanhalla kirkolla, noin 22 km molemmat. Lisäksi tiistai-aamuna kävin Kalevan uintikeskuksessa aamu-uinnilla: 18 km pyöräilyä ja yksi kilometri uintia altaassa. Pyöräilyosuuksilla keskinopeus on ollut välillä 19...22 km/h eli noin tunnin lenkkejä ovat olleet kaikki. Säijän lenkeillä keskisykkeet ovat olleet 136 ja 138, kaloreita tuli poltettua keksimäärin 500 kcal per lenkki.

Jokohan tänään lenkille Sports Trackerin kanssa? Viikonloppuna viimeistään :D

Ei kommentteja: