2.4.07

Toinen kierros kilpapyörällä

Sunnuntaina pääsin toiselle lenkille, tällä kertaa 19,8 km eli about kaksikymppinen. Edelleen lenkkarit jalassa, kun päivän touhujen jälkeen lenkille ei jäänyt hirvittävästi aikaa. Kävin Nokian puolella ja ajelin Ikurin ja Lamminpään kautta takaisin, tosin palasin vielä kertaalleen Lamminpäähän saadakseni tuon kaksikymmentä täyteen.

Matkaan meni 49 minuuttia, keskinopeus 24,4 km/h. Reitti on kilpapyörälle huono: Useassa paikassa tie on kaivettu auki, liikennevaloja on useita, ja Rajasaaren sillan kohdalla olevan moottoritien ramppikasan alapuolella olevaa uutta asfaltinpätkää lukuunottamatta pyörätiet ovat luvattoman huonokuntoiset. Täytynee olla yhteydessä tamperelaisiin päättäjiin asiasta...

Kolmekymppisen reitin saisi ehkä ajamalla keskustan kautta Multisiltaan ja takaisin. Ainakin yhdeksän vuotta sitten Etelä-Tampereen pyörätiet olivat oikein hyväkuntoiset - silloin rullaluistelin välillä Multisilta - Hatanpää ja kauppareissut Prismaan Hervannan valtatien varteen. Täytyy kokeilla seuraavana viikonloppuna - eikun ei, on pääsiäinen, vasta seuraavana viikonloppuna... damn, tulee tauko pyöräilyyn!

Ei kommentteja: